• Київ
    Київ
    (044) 384-15-88
    Щекавицька 30/39, оф.15
  • Львів
    Львів
    (032) 220-15-88
    Городоцька 174 оф.9
  • Одеса
    Одеса
    (048) 701-15-88
    Сегедська 18 оф.509
  • Дніпро
    Дніпро
    (056) 767-15-88
    Грушевського 59а оф.303
  • Харків
    Харків
    (057) 755-15-88
    Павлова 120/1 оф.714
  • Запорiжжя
    Запорiжжя
    (061) 708-15-88
    Новокузнецька 4 оф. 6/1
  • Івано-Франківськ
    Івано-Франківськ
    (034) 254-15-88
    Сахарова 34 оф. 6
  • Ужгород
    Ужгород
    (031) 245-15-88
    Швабська 57 оф. 6
  • Луцьк
    Луцьк
    (033) 220-15-88
    Винниченка 26 оф. 101

Безкоштовна лінія
0 800 75 15 88

0 800 75 15 88
Київ
(044) 384-15-88
Щекавицька 30/39, офіс 15

Львів
(032) 220-15-88
Городоцька 174, офіс 9

Одеса
(048) 701-15-88
Бугаївська 35, офіс 712В

Дніпро
(056) 767-15-88
М.Грушевського 59а, офіс 311

Харків
(057) 755-15-88
Академіка Павлова 120, офіс 33

Запоріжжя
(061) 708-15-88
Новокузнецька 4, офіс 6/1

Івано-Франківськ
(034) 254-15-88
Сахарова 34 оф. 6

Ужгород
(031) 245-15-88
Швабська 57 оф. 6

Луцьк
(033) 220-15-88
Винниченка 26 оф. 101

Ел. пошта
office@euro-house.kiev.ua
  • Головна
  • Проектування ресторанів і кафе

Проектування кафе, ресторанів, барів і пабів

Відкриття кафе, ресторану або бару - один з найпопулярніших стартапів, дохід від якого багато в чому залежить не тільки від якості меню, але і від привабливості проекту закладу

project cafe min

Залишити заявку

При проектуванні кафе і ресторанів з одного боку враховують те, що їх розташування і дизайн повинні забезпечувати комерційну прибутковість. А з іншого боку - те, що проект закладу повинен відповідати вимогам безпеки - будівельним і технологічним нормам проектування закладів, протипожежним нормам і санітарним вимогам.

Проект успішного кафе чи ресторану визначається, як важливими для будь-якої споруди архітектурними та об'ємно-планувальними рішеннями, так і проектуванням унікального індивідуального дизайну закладу певної тематики, а також опрацюванням технологічної частини проекту і проектуванням інженерних мереж.

В кафе чи ресторані дуже важливо правильно розташувати кухонне обладнання для зберігання або приготування їжі та напоїв. І ескізний проект закладу відразу повинен враховувати особливості проектування кухні, місце розташування барних стійок і столів відвідувачів, розташування вхідної групи зі стійкою адміністратора, а також багато інших чинників.

На успішність функціонування кафе чи ресторану впливає правильний розподіл мереж електро- і водопостачання, опалення, каналізації, вентиляції і кондиціонування, проектування яких визначається призначенням внутрішніх приміщень.

Дизайн і стиль проекту ресторану або кафе

Комерційна успішність проекту кафе чи ресторану багато в чому визначається вдалим розташуванням закладу на місцевості, впізнаваністю і привабливістю його фасадів та інтер'єрів, а також комфортом внутрішніх приміщень.

Зверніться за розробкою архітектурного і робочого проекту кафе чи ресторану до фахівців АБ EURO HOUSE, щоб гарантовано отримати комплексне рішення, яке буде враховувати, в тому числі, обрану бізнес-модель закладу громадського харчування.

В залежності від побажань замовника до робіт з проектування закладу будуть залучені кваліфіковані дизайнери, здатні створити цілком індивідуальний стиль інтер'єру кафе або ресторану з урахуванням спеціалізації закладу, а також експерти з проектування міжнародних ресторанних мереж і фастфудів.

restaurant min

Особливості проектування ресторанів і кафе

Специфіка проектування піцерій, їдалень або ресторанів швидкого харчування, де основний акцент приділяється швидкому обслуговуванню великої кількості відвідувачів, істотно відрізняється від індивідуального проектування фешенебельних ресторанів і нічних клубів, дизайн інтер'єрів яких може бути номінований на участь в престижному конкурсі Restaurant & Bar Design Awards.

І ці відмінності стосуються не тільки площі і кількості приміщень ресторану або кафе, тобто фактично розташування внутрішніх перегородок. Істотне значення мають, скажімо, проектні рішення по звукоізоляції простору, акустиці й освітленню інтер'єрів.

У будь-якому випадку якісний проект кафе чи ресторану повинен враховувати:

  • вік цільової групи, яку буде обслуговувати заклад - молодь, сімейний заклад, офісні співробітники, дружні компанії і т.д .;
  • приблизний достаток відвідувачів і розмір середнього чека в закладі;
  • кількість посадочних місць та очікувану середню тривалість відвідування кафе чи ресторану;
  • тип кухні (сучасна європейська, азіатська, традиційна національна і т.д.) і спосіб приготування основних страв меню;
  • час роботи і тематику кафе чи ресторану (наявність або відсутність таких рішень, як літня тераса, танцпол, сцена, вітрина, відкрита кухня, система телевізійних екранів і т.д.).
Залишити заявку

Заявка

Заповніть заявку і найближчим часом з вами зв`яжеться наш консультант, для уточнення інформації.

Неверный ввод Неверный ввод Please specify your email address.

ЄвроХауз входить до Групи Компаній «Санрайз Груп»

Введіть ім'я
Введіть email
Неверный ввод
{captcha:body} {captcha:validation}

Київ

(044) 384-15-88

Львів

(032) 220-15-88

Дніпро

(056) 767-15-88

Одеса

(048) 701-15-88

e-mail

info@eurohouse.ua

  Розділ для ЗМІ

Розрахунок проекта

залиште ваш телефон і наші співробітники зв'яжуться з вами для уточнення деталей

Будь ласка, повідомте нам своє ім'я
Місце будівництва
Неверный ввод
Please let us know your email address.
Виберіть технологію
Неверный ввод
Please let us know your message.
Неверный ввод